Edustamamme rengasmerkit

Continental

Jo perustamisvuodesta 1871 alkaen Continentalin tavoite on pysynyt samana: lisätä turvallisuutta maanteillä, tekemättä kuitenkaan ajamisen mukavuuteen ja nautinnollisuuteen liittyviä kompromisseja. Edelläkävijä ja rengastestien jatkuva mitalisti.

https://www.continental-rengas.fi/henkilauto

Hankook

Yhtenä maailman suurimmista rengasvalmistajista, Hankook pystyy tuottamaan premium-lohkolla innovatiivisia, korkean suorituskyvyn renkaita kaikkiin autoihin. Hankook investoi jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen tarjotakseen asiakkailleen aina korkeinta laatua ja pitkälle kehitettyä huipputekniikkaa.

http://hankook.fi/

Goodyear

”100 % MADE TO FEEL GOOD” -takuulla halutaan osoittaa, että johtoasema rengasinnovaatioissa, turvallisuudessa, lehtien testeissä ja korkeassa laadussa ei perustu pelkkään puheeseen. Puolueettomat eurooppalaiset rengaslehdet ovat testanneet Goodyearin kesä-, talvi- ja jokasään renkaita erinomaisin tuloksin.

https://www.goodyear.eu/fi_fi/consumer.html#/

Platin

Vuodesta 1987 saakka on Platin valmistanut erinomaisen hinta-laatusuhteen renkaita suuren eurooppalaisen rengastehtaan sisarmerkkinä. Platin täyttää kaikki laaturenkaille asetetut vaatimukset ja etenkin suuret ja kalliit rengaskoot ovat kuluttajaystävällisesti hinnoiteltu.

Rengaskuriiri toimii Platin-renkaiden maahantuojana.

https://www.platin-wheels.com/en/platin-tyres/

Nexen

Koreassa vuonna 1942 perustettu Nexen valmistaa renkaita kaikenlaisiin autoihin ja olosuhteisiin. Maailman 20 suurimman rengasvalmistajan joukkoon kuuluva Nexen tunnetaan hyvästä laadustaan. Erityisesti viime vuosina Nexen on investoinut paljon tutkimus- ja kehitystyöhön, mikä näkyy hyvinä sijoituksina rengastesteissä.

http://nexen.fi/

Firestone

Firestonen historia ulottuu yli 100 vuoden taakse, eikä tämän legendaarisen tuotemerkin luotettavuus ole ajan saatossa horjunut. Yhdysvaltalainen yritys on saanut nimensä perustajaltaan Harvey Samuel Firestonelta.

Alunperin yhtiö valmisti renkaita ja vanteita kaikenlaisiin ajoneuvoihin, kuten vaunuihin ja lastenrattaisiin. Kun autot alkoivat yleistymään, Firestone alkoi tuottaa pääasiassa auton renkaita. Firestone toimitti renkaita mm. Ford Motor Companyn autoihin, ja loi pohjan rengasteollisuuden massatuotannolle. Firestone on myös menestynyt moottoriurheilun tärkeimmillä areenoilla, kuten Indy car ja F1-sarjoissa.

Firestone-rengasvalikoima tarjoaa turvallisuutta, luotettavuutta ja vastinetta rahallesi niin, että sinä voit nauttia täysillä joka hetkestä.

1988 Firestone myytiin japanilaiselle rengasvalmistajalle Bridgestone Corporationille.

https://www.firestone.fi/henkilöautot-ja-maasturit/

Close Menu
×

Cart